A két hajlítható Razr 50 mellett a Motorola a mai nap bemutatta Kínában a Moto S50 Neo okostelefont is. Ha nem mond sokat a név, nem önben van a hiba, globálisan eddig nem került forgalomba ez a széria, viszont tagjait az Edge vagy Moto G-sorozatban már láthattuk. Ez lesz valószínűleg a helyzet most is, a Moto G85-ről korábban kiszivárgott információk egybevágnak a kínai Moto S50 Neo specifikációival és megjelenésével.


[+]

A középkategóriás készülék Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3-as lapkát kapott, kijelzője 6,7 hüvelykes pOLED panel. Szélein ívelt a kijelző, felbontása FHD+, frissíteni pedig 120 Hz-en képes. A maximális fényesség 1600 nit a gyártó szerint, a panelt Gorilla Glass 5 edzett üveg védi. A beépített akkumulátor 5000 mAh-s, ehhez 30 wattos vezetékes töltés jár. Középkategóriában eddig minden jónak mondható, a 8 vagy 12 GB RAM és a 256 vagy 512 GB (microSD kártyával bővíthető) tárhely is korrektnek tűnik, ahogy az Android 14-es rendszer is. Mindezért Kínában 1399 és 1899 jüan közötti árat kér el a gyártó a RAM/tárhely függvényében, ami 71 ezer és 96 ezer forint közötti összeg.


[+]

A hátlapon két kamera dolgozik, a főkamera egy Sony IMX-882 érzékelővel van felszerelve, 50 MP a felbontás és f/1,79 az apertúra. A másodlagos szenzor egy 8 megapixeles ultraszéles egység, mely 118 fokos látótérrel rendelkezik, f/2,2 az apertúra és mivel a leírás szerint makró fotózásra is alkalmas, így feltételezhető, hogy autofókuszos. Az előlapon egy 32 megapixeles kamera kapott helyet egy apró lyukban.


[+]

Három színben érhető el Kínában június 28-tól a telefon, ezek mindegyike a Pantone-nal közösen kikevert árnyalat. Ami érdekessége az olíva és lilás árnyalatnak, hogy a hátlap textilhez hasonló nanotexturált anyaggal van borítva, ez állítólag bőrbarát és nem is kopik. A szürke modell hátlapja egyszerű műanyag.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.