Júliusban megtartja a Samsung idei második nagyszabású termékbemutatóját, az Unpacked eseményen pedig várhatóan csúcskategóriás táblagépek is szerephez jutnak. A Samsung Galaxy Tab S10+ kapcsán korábban kiszivárogtak olyan információk, hogy MediaTek Dimensity 9300+ rendszerchipet használ a dél-koreai cég, de az Ultra esetén állítólag maradnak a Qualcomm szettnél. Arról egyelőre megbízható forrásból nem érkezett információ, hogy ez a Snapdragon 8 Gen 3-at, esetleg az új, windowsos ARM PC-kbe fejlesztett Snapdragon X Elite / Plus lesz-e. A Samsung egyébként a Galaxy Book 4-ben használja az X-szériás Snapdragon processzort. A tablet állítólag 12 vagy 16 GB operatív memóriával és minimum 256 GB belső tárhellyel lesz elérhető.

Így nézhet ki a Galaxy Tab S10 Ultra
Így nézhet ki a Galaxy Tab S10 Ultra (forrás: Android Headlines) [+]

Ami viszont úgy tűnik biztos, az a Galaxy Tab S10 Ultra külsejének változatlansága. A tablet 326,4 x 208,6 x 5,45 mm-en pontosan akkora, mint a Tab S9 Ultra. A renderképek alapján ugyanott maradnak a kamerák, a gombok, a LED villanó és az S Pen érintőtoll mágneses csatlakozója is. Maradnak az AKG hangszórók, valamint az előlapi notch, ahova a dupla előlapi kamera kerül. Azt nem tudni, hogy a Tab S9 Ultra 732 grammjából faragtak-e esetleg az Ultra telefonon bevezetett titánötvözet alkalmazásával az új modellen.


(forrás: Android Headlines) [+]

A hivatalos bejelentés a párizsi olimpia előtt esedékes, legjobb tudomásunk szerint július 10-én lesz az Unpacked, ahol a tabletek mellett az összehajtható kijelzős Galaxy Z-sorozat új telefonjait, új Galaxy Watch órákat, Galaxy Buds fülhallgatókat és akár a Galaxy Ring okos gyűrűt is leleplezi majd a Samsung.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.