Nincs három hete, hogy a Redmi 13 4G-t bemutatta a Xiaomi, máris folyik az előkészület a Redmi 13 5G premierjére. A telefonhoz Amazon termékoldal és promóciós anyagok kerültek napvilágra, külsejét tekintve nem lesz különbség a 4G-s és 5G-s változat között. A kamera is ugyanaz a 108 megapixeles szenzor lehet, az 5030 mAh-s akkumulátort pedig 33 wattal lehet vezetéken tölteni.

[+]

Az egyetlen változás az SoC-t és így a hálózati modemet érinti. A Redmi 13 4G-ben a MediaTek Helio G91 Ultra lapkája, az 5G-s modellben a Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2-es rendsberchipje dolgozhat. A promóanyagok szerint ez lesz a legnagyobb kijelzős telefon saját szegmensében, valószínűleg marad a 6,79”-es IPS LCD a 4G-s változatból.

[+]

Árat egyelőre nem tudni, a HyperOS-t futtató telefon július 9-től lesz leghamarabb megvásárolható, úgyhogy ehhez közeledve várható az ár bejelentése is. A 4G-s modell 190 eurón kezdett június elején Portugáliában, de Németországban csak a napokban indult el az értékesítése, már 160 eurós ajánlott fogyasztói áron. Az 5G-s verzió így 200-230 euró közötti induló árral várható.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.