A Keychron almárkájaként ismert Lemokey egy új vezeték nélküli egeret indít útjára június 18-án, amelynek érdekessége, hogy a gyártó kínálatában az első olyan modell lesz, ami 2,4 GHz-es rádióval, illetve kábellel egyaránt 8000 Hz-es polling rate-et ígér, és kétféle szenzorral tehető majd kosárba.


[+]

A nemes egyszerűséggel G1-nek hívott, szimmetrikus, ugyanakkor jobbkezeseket előnyben részesítő megoldás (nettó) 65 dollárra taksált verzióját a szokásos, 100-tól 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3395 érzékelővel szerelik, míg (nettó) 70 dollárt kóstáló kivitelének ABS műanyagból lévő burkolata egy 100-tól 30 000 cpi-ig hergelhető, 750 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3950 egységet rejt.


[+]

Az előbbinél 1 vagy 2 mm-es LoD-ot állíthatunk be, miközben az utóbbinál ott figyel még harmadikként a 0,7 mm-es lépcső, de az angle snapping mindkét opció esetében kapcsolható marad. A feketében, valamint fehérben választható, ötgombos kurzorterelő 116,8 mm-es hosszához 59,5 mm-es szélesség párosul, 39,4 mm-es magasság kíséretében, és a mérlegen 55 grammot nyom, pedig még 5.1-es Bluetooth modul is van benne.


[+]

A 600 mAh-s akkumulátor „kékfoggal” legfeljebb 140 óráig bírhatja szuflával, de rádiófrekvenciás kommunikációval 8 kHz-re tornászva fel az USB frissítési rátát meg kell elégednünk a cirka 40 órával. A főklikkek alá „80 milli kattintásos” Huano Transparent Blue Shell Pink Dot switch-ek költöztek, és a cpi-váltó a felbontásdeviációt csökkentő szenzorgyűrűvel kiegészített PTFE tappancsoknak otthont adó hason nyert elhelyezést, az USB Type-A-s vevőegység számára odakészített (fedőlappal takart) tárolórekesz szomszédságában. A szoftver szerepét a Launcher webes applikáció tölti be, amit Microsoft Edge, Google Chrome vagy Opera böngészők alól célszerű elindítanunk.


[+]

Az ötprofilos belső memóriával felturbózott rágcsáló paracordja USB Type-C/Type-C fajtájú, azonban a dobozában egy USB Type-C/Type-A átalakító található extraként a toldóadapter mellett.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.