Egy nagy kosárnyi információ gyűlt össze a Samsung július elején várhatóan piacra kerülő friss Galaxy Watch óráiról. A Galaxy Watch 7, mely a sima Galaxy Watch 6 utódja lesz a kínálatban, három színben érkezik — márványszürke, krémfehér és zöld —, de az Ultra változat csak egyben — titánszürke —, így utóbbi esetén csak a szíj cseréjével lehet majd variálni. A név aláírja azokat a korábbi pletykákat is, melyek szerint titánötvözetből készül a tokozás az órához. A megbízható forrásnak számító IceUniverse képei szerint viszont a Galaxy Watch 7 Ultra sötétebb és világosabb árnyalatú szürke titán tokkal is elérhető lesz, az óratok oldalán az egyik gomb pedig mindenképpen narancssárga színezetet kap.

Állítólag ez a Galaxy Watch 7 UltraÁllítólag ez a Galaxy Watch 7 Ultra Állítólag ez a Galaxy Watch 7 Ultra (forrás: IceUniverse (Weibo)) [+]

Az amerikai dollárban meghatározott árak is kiderültek, a 40 mm-es Galaxy Watch 7 kapcsán 299 és 310 dollár közötti összegről van szó, itt az LTE modem megléte okozhat különbségeket az árban. Változás egyébként nincsen, ugyanennyi dollárért kezdett a Galaxy Watch 6 is a piacon egy éve. Az Ultra ennek több, mint duplájáért kerül forgalomba, az állítólag csak egy, 47 mm-es méretben érkező óra 699 és 710 amerikai dolláros áron várható. Ez ugyan 100 dollárral alacsonyabb, mint az Apple Watch Ultra nyitóára volt, de magasabb a Galaxy Watch 5 Pro 2022-es nyitóáránál, ami 449 (Wi-Fi) és 499 (Wi-Fi + LTE)  dolláros árain az eddigi legdrágább Samsung óra volt. A 2024-es kínálat legolcsóbb tagja a Galaxy Watch FE lehet, melyet június 14-én jelentett be a Samsung 199 és 249 dollár közötti áron.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.