Sajtóközleményben jelentette be a Nothinghoz tartozó CMF, hogy 2024. július 8-án, magyar idő szerint délelőtt 11 órától nemzetközi termékbemutatót tartanak, melyet a Nothing YouTube-csatornáján fognak közvetíteni. A bemutatásra kerülő eszközök a CMF by Nothing új fülhallgatója, a Buds Pro 2, új órája, a Watch Pro 2 és első telefonja, a Phone 1. Utóbbiról már szivárogtak ki információk, egy alsó-középkategóriás eszközről lehet szó, a Nothing Phone (2a) szintjére várható a mobil.

Így néz majd ki elvileg a CMF első telefonja, a LED csíkokból álló Glyph felület nem lesz a hátlapon
Így néz majd ki elvileg a CMF első telefonja, a LED csíkokból álló Glyph felület nem lesz a hátlapon (forrás: Gadgets 360) [+]

A CMF fülhallgatót és órát pedig már dobott piacra Indiában tavaly ősszel, ezek magyar forintra átszámolva 16 és 22 ezer forint között mozogtak. A fülhallgatóban aktív zajszűrés is dolgozott, az óra pedig fRTOS rendszerű, GPS-es aktivitáskövető volt. A Color, Material, Finish szavak kezdőbetűiből összerakott nevű márka bejelentésekor azt hangsúlyozták ki, hogy a dizájnból nem hajlandók áldozni a megfizethetőség oltárán sem.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.