Hamarosan új modellel bővíti a Nord szériát a OnePlus, a készülék a Nord CE 4 Lite néven fut majd ebben a régióban, és pár információt a márka előzetese el is árul. Az egyik ilyen a hátlap formája, illetve az egyik választható szín az elvileg várható kettőből. Az egyenes keret, a hátlapon a bal felső sarokba tolt kamerák nagyon hasonlítanak a Kínában kapható OnePlus Ace 3V-re, mindeközben pedig a marketinganyagokon a Sony Xperia 5 V-re is. A telefonról kiszivárgott a hivatalos promóciós anyagok mellett egy rendes fotó is, utóbbin azért a Sony telefonjával már csak távolról, hunyorítva lehet összekeverni a Nordot.

Fényképen a OnePlus Nord CE 4 Lite hátoldala
Fényképen a OnePlus Nord CE 4 Lite hátoldala (forrás: GSMArena) [+]

A Sony szállítja egyébként az új Nord CE 4 Lite-ba a kameraszenzort, egy 50 megapixeles LYT-600 érzékelő lesz a friss OnePlus főkamerájában, optikai képstabilizációval. A másodlagos szenzor mibenlétét egyelőre nem tudni, ez valószínűleg egy alacsonyabb felbontású segédkamera, jó esetben ultraszéles kamera lesz.


[+]

A OnePlus a Nord CE 4 Lite európai és indiai premierjét június 24-én fogja megtartani, az előrendelői akció keretében pedig elvileg vezeték nélküli fülhallgató jár majd a készülékhez. A Geekbench adatbázisából úgy tudni, hogy Snapdragon 6s Gen 3 és 8 GB operatív memória lesz az új Nordban, Android 14-es rendszerrel indít. A kijelző kapcsán 6,67 hüvelykes és 120 Hz-es OLED panelről szólnak a pletykák, az aksi pedig 5500 mAh-s és 80 wattos vezetékes gyorstöltés felvételére képes telep lehet.


[+]

A Nord CE 4 Lite nagyon hasonlít egyébként az Oppo K12x-re, viszont utóbbi Snapdragon 695-tel került piacra, a OnePlus néven futó változat frissebb SoC-vel dolgozhat.

A képen az Oppo K12x
A képen az Oppo K12x (forrás: Fonearena) [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.