65 wattos teljesítménnyel normál és ultravékony kivitelben, de akár 100 wattos verzióban is hamarosan piacra kerülnek a Ugreen kis méretű Nexode S GaN töltői. Az eszközök mindegyike fel van szerelve egy USB-A porttal és minimum egy, de a 100 wattos modellben akár három USB-C porttal. Ezek használhatók egyidejűleg is a töltőn, ilyenkor a leadott teljesítmény megoszlik, ezen értékeket lásd a képen lentebb.


[+]

Ezeknél a töltőknél is több szenzor és chip figyeli a belső hőmérsékletet, összesen 11 szinten, kialakítás pedig igyekszik hűvösen tartani magát az adaptert a maximális teljesítmény leadása alatt is. Támogatottak a PD, QC, SCP, AFC és PPS gyorstöltési protokollok, valamint a 45 wattos Samsung Super Fast Charging 2.0 is, így telefonok, tabletek, laptopok, kiegészítők és konzolok töltésére is használható akár egy Nexode is.

Első képen a legnagyobb Nexode S, a másodikon a legkisebbElső képen a legnagyobb Nexode S, a másodikon a legkisebb Első képen a legnagyobb Nexode S, a másodikon a legkisebb [+]

A megjelenés dátuma egyelőre nem biztos, valamikor a harmadik negyedévben várhatók az EU-ban, az árak pedig teljesítménytől függően változnak majd 40 és 70 euró között.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.