Hirdetés

A koreai The Elec hozzájutott a 2025 elejére várt Galaxy S25 család első féléves gyártási terveihez. Júniusig bezárólag a publikáció 22 millió darab kellék előállítására számít, amiből kerekítésekkel élve 11 millióért felel majd a Galaxy S25 Ultra, hatmillióért a Galaxy S25 és négymillióért a Galaxy S25+.


Nem hivatalos Galaxy S25 render (forrás: Android Headlines) [+]

A Snapdragon 8 Gen 4 / Elite chippel várt trió alkatrészeinek már ebben a hónapban megkezdődik a tömeggyártása, majd decemberben a telefonok összeszerelése kétmillió darabbal. Januárban ötmillió, februárban négymillió, márciusban hárommillió, áprilistól júniusig pedig két-kétmillió Galaxy S25 készülhet. Ami az év hátralévő részét illeti, valószínűleg meghaladja a gyártásszám a 30 milliót.

A Galaxy S24 FE
A Galaxy S24 FE (forrás: Samsung) [+]

A publikáció a Galaxy S25 FE érkezésével is számol, amely megtarthatja a minap bemutatott előd kicsit vastagabb házát és káváit a jövő évi csúcskiadásokkal szemben, de azért 8-ról 7,6 mm-re fogyhat. Maradhat a 6,7″-es képátló és a FHD+ felbontás. A hardverválasztásról nem esett szó, és egyelőre nem egyértelmű, hogy lesz-e 2025-ös, 3 nm-es Exynos mobilchip. A Galaxy Watch7 Exynos W1000 órahardvere egyébként 3 nm-en készül.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.