Hirdetés

Az MSI portfóliója több olyan hardverrel bővült, ami a hamarosan megjelenő, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl című játék motívumait viseli magán, de persze a limitált példányszámban készülő ketyerék csupán a külcsínükben térnek el a szimpla verzióiktól.


[+]

A sort a 307 mm hosszú, 125 mm magas, illetve 51 mm vastag GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Gaming Slim STALKER 2 Edition videokártya nyitja, amelynek háromventilátoros Tri Frozr3 blokkja alacsony terhelés esetén leállítja a szélgépeit.


[+]

A 12+4 tűs 12VHPWR csatolóval táplált megoldás GPU-jának referenciértékkel megegyező, 2610 MHz-es GPU Boost frekvenciája extrém módban 2625 MHz-re kúszik fel, de a 16 GB-nyi, 256 bites memóriabuszt használó GDDR6X VRAM-jának 21 GHz-es effektív órajelét nem babrálták a tervezők. A 285 wattos TDP-vel bíró VGA alumínium hátlapi takarólemezét nagy perforációkkal látták el a bordázat megfelelő átszellőzése végett, és az I/O kereten három DisplayPort 1.4a konnektor állomásozik a magányos HDMI 2.1a kimenet társaságában.

A következő újdonság a zöld/szürke/fekete/narancs színkombinációban feszítő, Vigor GK41 STALKER 2 Edition nevezetű, lineáris karakterisztikájú Kailh Red kapcsolókkal érkező mechanikus billentyűzet, aminek a „natúr” kivitelét még idén januárban teszteltük, így most nem vesztegetnénk rá több szót.

A klaviatúrához egy dizájnban passzoló egeret is összedobott a tajvani cég, egészen pontosan a Clutch GM41 Lightweight Wireless STALKER 2 Editiont, amely egy szimmetrikus formavilágú, 1000 Hz-es polling rate-tel dolgozó, 2,4 GHz-es rádióval megfejelt jószág.


[+]

A 130,1 mm hosszú, 67 mm széles és 38,3 mm magas, 5+1 rágcsáló burkolata 20 000 cpi-ig skálázódó, 400 ips-os PixArt PAW 3370 szenzort rejt, míg főklikkjel alá „60 millió kattintásos” Omron switch-ek kerültek. A tenyértámaszán Mystic Light Sync RGB-s logóval díszített, nagyjából 80 órás akkumulátorral megspékelt kurzorterelő 74 grammot nyom a mérlegen, és tartozékként egy dokkoló jár hozzá, amivel cirka 90 perc leforgása alatt tankolhatjuk fel a telepeket.

Az utolsó apparátus az Xbox kontrollerek elrendezését másoló, négy rezgőmotorral megtoldott Force Pro Wireless STALKER 2 Edition gamepad, amelynek a két – automatikusan kalibrálható – analóg karja, D-padje, plusz az ezeket körbeölelő, mágnesesen rögzített fedőeleme cserélhető.


[+]

A ravaszok Hall-effektusból profitálnak, és míg a 2,4 GHz-es rádiónak PC platformon vesszük hasznát, addig az 5.2-es Bluetooth az androidos kütyüknél, a 3 méteres USB Type-C/Type-A vezeték pedig az Xbox One, valamint Xbox Series S és X konzoloknál jön majd jól. A 275 grammos eszköz 1000 mAh-s akkuja legfeljebb 48 óráig húzhatja egyetlen töltéssel, és az alján egy 3,5 mm-es jacknek is szorítottak helyet, noha az csak kábeles üzemmel működhet együtt.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.