Hirdetés

Korábban kiszivárgott pár fotó, amiket mi is közöltünk, mert úgy szólt a fáma, hogy a világ legvékonyabb okostelefonja látható a képeken. Az Infinix akkor 6 milliméteres adatokkal büszkélkedett, mostanra azért kiderült, hogy a készülékház vastagsága közelebb van a 7 milliméterhez (6,8 mm), amivel azért a világelső cím erős túlzás. A Honor 200 Lite, a Honor X8b és a Xiaomi Mi 11 Lite így kapásból az elmúlt négy évből telefonok, melyek szintén ilyen 7 mm alatti vastagságúak voltak, de említhetnénk az idén tízéves iPhone 6-ot is, ami 6,9 milliméter. De a szintén 2014-es Oppo R5 és a 2015-ös Oppo R5s például csak 4,9 milliméter volt, így a Transsion márkájának önjelölt világelsősége megmosolyogtató.

Hivatalosnak tűnő promóciós anyag az Infinix Hot 50 Pro+ telefonhoz
Hivatalosnak tűnő promóciós anyag az Infinix Hot 50 Pro+ telefonhoz (forrás: GSMArena) [+]

A Hot 50 Pro+ névre hallgató Infinix készülék MediaTek Helio G100-as SoC-t használ, így csak 4G/LTE kapcsolatra lesz képes. A kiszivárgott promóciós anyagok és csomagolásról készült fotó alapján 8 GB operatív memória kerül a telefonba (a 16 GB a tárhelyből lecsípett virtuális kiterjesztéssel együtt számolva értendő a dobozon), 256 GB-os háttértár mellett. A kijelző 120 Hz-es frissítésre képes AMOLED panel lehet, a méretét illetően viszont nincs egyelőre pontos információ, a pletykák szerint 6,78 hüvelykes, szélein ívelt megjelenítőről van szó, amin Gorilla Glass edzett üveg védelem van.

Fotó a telefon dobozáról
Fotó a telefon dobozáról (forrás: GSMArena) [+]

A hátlapon egy 50 megapixeles kamera biztosan lesz az Infinix telefonján, a többi érzékelő felbontása egyelőre nem ismert. Az előlapra egy 8 megapixeles kamera kerül, ami a kijelzőbe lyukad. A telefonon a gyártó saját XOS 14.5-ös rendszere fut majd Android 14-es alapokon. Az akkumulátor 5000 mAh-s lehet, amihez 33 wattos vezetékes töltés járhat. A dobozon az olvasható, hogy 5 évnyi folyamatos működést garantál a gyártó, kérdés, hogy ez csak a rendszer sebességére, az akkumulátor kapacitására vagy a szoftveres frissítésekre is vonatkozik-e.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.