Hirdetés

Az Addlink portfóliójában megjelent a x4-es PCI Express 5.0 interfésszel és 2.0-s NVMe protokollal dolgozó SSD, a G55, ami 1, 2, illetve 4 TB-os kapacitással választható. Az M.2 2280-as formátumú tároló kontrolleréről csak annyit árul el a termékoldal, hogy a TSMC 7 nanométeres gyártástechnológiájával készül, de a 3D NAND flash lapkák TLC-s voltával kapcsolatban nem köntörfalaz.


[+]

A konstrukció legkisebb tárhelyméretű kivitele maximum 10 200/8300 MB/s-os szekvenciális/olvasási sebességgel kecsegtet, míg két nagyobbik variánsának ugyanezen értékei 10 300/9000 MB/s-osak lehetnek. A véletlenszerű lemezműveletek során legfeljebb 1 300 000/1 500 000 IOPS-ra számíthatunk, és az SLC gyorsítótárazást, LDPC hibajavítást, Thermal Throttling algoritmust, TRIM parancsot, valamint S.M.A.R.T. monitorozást támogató újdonság DRAM cache helyett – költségcsökkentési okokból – HMB (Host Memory Buffer) technológiát használ, ergo a rendszermemóriánkból csíp le magának egy keveset.


[+]

A még kérdéses árképzésű meghajtónak akad egy alumíniumbordázattal ellátott változata, amit AddGame G55H-nak hívnak, és a még így is csupán 8,75 mm-es vastagságából kifolyólag a gyártó – a PC-n kívül – remek opciónak tartja PlayStation 5 konzolhoz.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.