Hirdetés

A Galaxy A16 4G és az A16 5G folytathatja a hatos szériaszámú Galaxy A család karrierjét, amely az A06-tal már augusztusban megindult, és már némi render anyag, illetve az alsó kategóriákban hallatlan, hatéves főverzió frissítés és biztonsági hibajavítás ígérete is lebukott hivatalosnak tűnő promóciós képeken. A fő eltérés a hardvert illeti majd: a 4G-s Galaxy A16 változat a MediaTek Helio G99, az 5G-s pedig a Samsung Exynos 1330 chippel számolhat Európában, illetve a Dimensity 6300-zal másutt, 4/128 GB-os konfigurációban.


(forrás: SamInsider)

Innentől lényegében minden megegyezik, így a 164,4 x 77,9 x 7,9 milliméteres és 200 grammos házba szorított, 6,7″-es FHD+ Super AMOLED panel 90 Hz-en, elég sok kávával és 13 megapixeles kameracseppel. A SIM tűvel, USB-C kábellel és némi olvasnivalóval várt páros tok, adapter és fólia nélkül érkezik a kiszivárgott, viszonteladói termékoldal szerint, illetve 5000 mAh-s, 25 watton tölthető teleppel.


(forrás: SamInsider)

A hátlapon 50 megapixeles főkamera, 5 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makrósegéd dolgozhat a szokásosan elegáns, hármas lencseelrendezésben. Az ujjlenyomat-olvasó egyaránt oldalt várható, az IP54-alapú por- és cseppálló védelem viszont csak a Galaxy A16 5G adatlapjáról olvasható le. A dupla nanoSIM tálca mellett a microSD bővítés is meglehet. A jack kimenet nem került szóba, ám a 3,5 mm-es port ott figyel az elődök alján, így a címlapképen látható Galaxy A15 5G-n is.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.