Tavaly a Motorola az üzleti partnereinek kínálta az első ThinkPhone-t, az új modell viszont egyből megvásárolható lesz végfelhasználók által. A friss ThinkPhone 25 hasonló megjelenést biztosít, mint elődje, a hardvert pedig a Motorola Edge 50 Neóból örökli.

Hirdetés

A fekete műanyag keret és szénszálas hátlap IP68-as védelmet és MIL-STD-810H minősítést kapott. A kijelző 6,38 hüvelykes pOLED panel 1220p-s felbontással és 120 Hz-es frissítéssel. Ezt Gorilla Glass 7i edzett üveg védi. A hátlap alatt Dimensity 7300 SoC található 8 GB memóriával és 256 GB tárhellyel felvértezve. A szoftver Android 14-es, ehhez ötéves frissítést és biztonsági támogatást kínál majd a Motorola, így a telefon 2029-ig kapja majd a frissítéseket.

Így néz ki a ThinkPhone 25
Így néz ki a ThinkPhone 25 [+]

Szoftveres újdonság, hogy a Lenovo számítógépekkel, tabletekkel és a Motorola telefonokkal automatikusan szinkronizál a telefon, és automatikusan képes megosztani a számítógép billentyűzetét és egerét a rendszer. Az üzleti ügyfeleknek szánva fut a telefonon a Moto Device Manager,  ami egyfajta távoli felügyelet a telefonhoz.


[+]

A készülék hátlapján három kamerát találni, ezek közül a főkamera egy 50 megapixeles Sony LYTIA 700C érzékelőt használ optikailag stabilizált lencsékkel. Mellette egy 10 megapixeles teleobjektív 3x optikai nagyítással és egy 13 megapixeles ultraszéles kamera. Az akkumulátor 4310 mAh-s, ehhez 68 wattos vezetékes és 15 wattos vezeték nélküli töltés jár a készülékben.

[+]

A ThinkPhone 25 még a november folyamán piacra kerül Európában, az ajánlott fogyasztói ár pedig 499 euró.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.