Hirdetés

A Philips felhozatalában nemrég felbukkant egy 3840×2160 pixeles felbontást használó, általános célú monitor, ami nem csupán a munkafolyamatunk centralizását segíti, de egészen pofás, pivotba forgatás kivételével mindenhogy mozgatható fémállványt is kapott.


[+]

A 27B2U6903 típusjelű, 350 cd/m2-es fénysűrűséggel, 1000:1 statikus kontrasztaránnyal, illetve 4 ezredmásodperces GtG válaszidővel rendelkező megoldás 27 hüvelykes IPS panele sajnos megmarad a 60 Hz-es képfrissítési rátánál, de 1,07 milliárd szín megjelenítését teszi lehetővé. Az átlagosan 28,6, energiatakarékos üzemmódban pedig 20,9 wattot fogyasztó, 550 euróra taksált konstrukció balján kihajtható fejhallgató tartó nyert elhelyezést, és egy 1.4-es DisplayPort, két HDMI 2.0 bemenet, két Thunderbolt 4 aljzat (egy 100 wattos, DisplayPort alt módos upstream, egy downstream), egy 15 wattos, videojelet nem közvetítő USB 3.2 Gen 2 Type-C downstream kapu, egy adatot továbbító USB 3.2 Gen 2 Type-C upstream csatoló, négy USB 3.2 Gen 2 Type-A konnektor, egy Wake-on-LAN-t támogató, 2,5 gigabites Ethernet, valamint egy 3,5 mm-es kombójack található rajta.


[+]

A 100 x 100 mm-es VESA rögzítőponttal ellátott, PiP/PbP képességeket ígérő kijelzőbe beépítették a második generációs PowerSensor 2 szenzort, amely észreveszi, ha felállunk a periféria mellől, és alvó állapotba küldi azt a számítógépünkkel egyetemben, majd automatikusan ébresztést kezdeményez, ha újból leülünk elé. Az érzékelési távolság 50, 75 vagy 120 cm-re lőhető be, ám azt nem árt tudni, hogy ehhez Windows 11-re van szükségünk. Az EasyRead funkció papírhoz hasonló olvasási élménnyel kecsegteti a leendő tulajokat, és az okos KVM váltóval könnyedén léptethetünk két jelforrás között, csak a klaviatúránkon kell lenyomnunk háromszor a control billentyűt (vagy egyszer a káván lévő, dedikált gombot).


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.