Hirdetés

Szeptember végétől október 7-ig early bird akcióban lehetőséget biztosít az EarFun a UBOOM X hordozható Bluetooth hangszóró megvásárlására. A Bluetooth 5.3-on kommunikáló, 80 wattos összteljesítményű hangszóró ajánlott fogyasztói ára 159,99 euró, de október 7-ig a UBOOMX25 kóddal 119,99 euróért is meg lehet rendelni az EarFun weboldalán keresztül. A hangszórót az IFA-n már láthattuk, de kipróbálni nem volt lehetőségünk.


[+]

A 80 wattos összteljesítmény két 30 wattos, 4”-es mély- és két 10 wattos, 20 mm-es magassugárzóval jön össze, de a UBOOM X képes parti módban is működni, vagyis több ilyen eszköz összehangolható. A márka ismét együtt dolgozott a hangolás kapcsán Oluvval, így az EarFun Audio alkalmazáson keresztül a felhasználók kiválaszthatják akár az Oluv nevével jelzett hangzást is. De természetesen opció a saját EQ-beállítások készítése is. Az IP67-es védelem biztosítja, hogy ha ráborulna egy ital, ne okozzon benne kárt, a 4,15 kilogrammjával viszont könnyedén nem hordozható az eszköz, épp ezért vállra akasztható heveder is jár hozzá.

A csomagolás és tartalma
A csomagolás és tartalma [+]

A beépített akkumulátorral 30 órányi üzemidőt ígér az EarFun, természetesen a telep képes powerbank funkciót is ellátni és az USB-C csatlakozón keresztül eszközt tölteni. Töltést a UBOOM X 30 watton vesz fel. Van beépített mikrofon ahhoz, hogy telefonhívásokat bonyolíthasson le rajta az ember vagy telefonja személyi asszisztensét irányítsa. A vezeték nélküli kapcsolat mellett a hangszóró támogatja a 3,5 mm-es analóg hangbevitelt is, az elülső oldalon pedig idén is ott vannak a LED-fények, amik villogásának dinamikáját szintén állíthatja a felhasználó.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.