Ezennel most utoljára, de azért még megjegyezzük, még szerencse, hogy a Meizu 2024-től hivatalosan lelépett a mobilpiacról, legalábbis a készülékgyártással foglalkozó szegmensből, mert azóta egy rakás új készülékkel álltak elő a csúcskategóriától a kis híján belépő szintig. És itt az újabb modell a Meizu Lucky 08 formájában, ami egy középkategóriás eszköz, a Meizura jellemző esztétikus formában.

Hirdetés

Meizu Lucky 08Meizu Lucky 08 Meizu Lucky 08 [+]

Természetesen itt is a Geely elektromos autókkal együttműködő ökoszisztémán van a hangsúly, illetve a korszellemnek és rendeknek megfelelően az AI-on, ami olyan funkciókat hoz a FlymeOS-be, mint az automatikus válasz a hívásokra, a tartalomösszefoglaló vagy az online vásárlást segítő árösszehasonlító. Mindezt pedig, mármint az elérhető AI megoldásokat a piros színű bekapcsológomb kétszeri megnyomásával lehet sebtében elérni.

A készülék egyébként a Snapdragon 7s Gen 2-vel dolgozik 8 vagy 12 GB rendszermemória és 256 vagy 512 GB belső tárhely társaságában, a tartalom az ujjlenyomat-olvasót és a 8 megapixeles előlapi kamerát is magába foglaló, 6,78 hüvelykes, LTPO AMLED panelen jelenik meg FHD+ felbontásban, 144 Hz-es képfrissítéssel, pontszerűen 5000 nites maximális fénysűrűséggel, a teljes panelen pedig 1600 nites maximummal.


[+]

A hátlapon a különlegesen kialakítású panelen a kissé áthallásosan Star Track megnevezésű kamerarendszer dominál, ami egy 108 megapixeles ISOCELL HM6-os és egy 2 megapixeles makró szenzorból áll szimpla LED segédfény kíséretében. (A Meizunak egyébként volt Star Trek tematikájú különkiadása.) Mindezt egy 6000 mAh-s telep működteti, amit 33 wattos teljesítménnyel lehet tölteni.


[+]

A Meizu Lucky 08 Star White és Meteorit Black színekben érhető el Kínában 81, illetve 106 ezer forintnak megfelelő jüanért 8/256 GB-os és 12/512 GB-os kiszerelésben.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.