A Xiaomi 14T és 14T Pro okostelefonok mellett két kiegészítővel is bővíti hazai kínálatát a Xiaomi. Az egyik ezek közül a Xiaomi Buds 5 teljesen vezeték nélküli fülhallgató, ami kialakítását tekintve az AirPods vagy a Galaxy Buds3 kategóriatársa. Félig nyitott, a hallójáratba dugható szilikonharang helyett fejével a fülkagylóban ül. Ettől függetlenül adott a Buds 5-ben az aktív zajszűrés. Ennek erősségét és módjait a Xiaomi Earbuds alkalmazáson keresztül lehet állítani.

Hirdetés

[+]

Támogatja a Buds 5 a Qualcomm aptX Lossless audiokodeket, így megvan Hi-Res minősítése, a hangokat pedig 11 mm-es kettős dinamikus meghajtók szólaltatják meg. Ezek hangolása Harmann AudioEFX jelzést kapott, támogatott a térhatású hangzás is. Ami érdekes, hogy a Xiaomi szerint 12 m/s-os szélben is tökéletesen érthető marad a három mikrofonnal és algoritmikus zajszűréssel dolgozó fülhallgatókon keresztül végzett hívás. A Buds 5-be szerelt mikrofonok bevethetők telefonnal történő videorögzítéshez is bevethetők, ezzel kapcsolatban az elvárásnak csak a Xiaomi Earbuds alkalmazás meglétét írja a sajtóközlemény.

[+]

Az üzemidő a töltőtokkal együtt akár 39 óra is lehet, a 4,2 grammos fülhallgatók 6 és fél órán keresztül képesek folyamatos működést fenntartani. IP54-es kialakítás pipa, multipont támogatás pipa, a vezérlést pedig érintéssel és a szár megcsípésével oldhatja meg a felhasználó. A Xiaomi Buds 5 39.990 forintos ajánlott fogyasztói kezdőáron nyit a magyar piacon.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.