Nyár közepén debütált a Xiaomi hazai piacán a Smart Band 9, akkor itt írtunk a bemutatóról. A telefonhoz csatlakozó, RTOS rendszert futtató karkötő globális változata Magyarországon 19 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető, a kínai modellhez képest annyi változással, hogy hiányzik belőle az NFC.

Hirdetés

Az akár 21 napos üzemidőt ígérő karkötő vízálló (5ATM), képes Always On kijelzéssel mindig mutatni az időt, és összesen 150 sportmódot kínál. A beépített akkumulátor 233 mAh-s, az AMOLED kijelző pedig 1,62”-es. A tavalyi modellből megmaradt a cserélhető szíj, így összesen kétszáz kombinációt lehet összeállítani a gyártó szerint.


[+]

A Band 9 mellett a Xiaomi mai rendezvényén egy új változatot is bemutatott a Watch 2 okosórájából, ez a 14T telefonokhoz passzoló titán színárnyalatot kapta. A funkcionalitása változatlan, viszont új szoftveres funkció érkezik rá Pet Park néven, melynek lényege, hogy a napi aktivitásunkkal nevelhetünk és fejleszthetünk egy virtuális kisállatot a számlapon. Kvázi egy tamagotchi, ami mozgásra késztet. A Watch 2 új színváltozata az előddel megegyező 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik majd hazánkba.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.