Hirdetés

A Logitech kínálatában feltűnt egy elsősorban tartalomgyártókat célzó, grafit- és halványszürkében egyaránt választható kiegészítő, amelynek egyik eleme a nagy népszerűségnek örvendő Streamdeckhez hasonló, a másik pedig egy tárcsával, görgővel, illetve pluszgombokkal ellátott modul.


[+]

Az MX Creative Console névre hallgató megoldás integrálódik az olyan Adobe applikációkba, mint a Photoshop, Lightroom Classic, Premier Pro, After Effects, Audition vagy Illustrator, ezért nem meglepő, hogy három hónapos Adobe Creative Cloud All Apps előfizetés jár hozzá grátiszba. Az MX Creative Keypadként emlegetett makrópad rész kilenc fő gombja tulajdonképpen színes minikijelző is egyben, és alattuk két lapozógomb található, amikkel profilonként 15 „oldal” között léptethetünk előre-hátra. Az USB Type-C/Type-C vezetéket használó egységhez egy kis állványt adnak bónusz gyanánt, míg a négy programozható gombbal, görgőkerékkel és nagy méretű, analóg fémtárcsával megspékelt MX Creative Dialpad kábel nélkül, Bluetooth vagy 2,4 GHz-es Bolt vevővel csatlakozhat a számítógéphez (noha az utóbbi nem tartozék).


[+]

A szoftveres hátteret a Windows és macOS platformokon egyformán elérhető Logi Options+ biztosítja, amihez a Logi Marketplace-ről szedhetünk le plugineket (például Spotify, Zoom, stb.), ikonokat, valamint profilokat. Talán egy széljegyzetet megér, hogy az újdonság gyártásánal alkalmazott műanyagok 72 százaléka újrahasznosított, az alumíniumkomponensei megújuló energiával hajtott beredezésekkel készültek, és a csomagolása ugyancsak igyekszik környezetbarát lenni.

A hazai viszonylatban 95 000 forintot kóstáló termék már előrendelhető státuszban van, és szállítása október 15-én veszi majd kezdetét.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.