Hirdetés

A Sony októberben fogja piacra dobni a játékosokat célzó Inzone termékcsaládjának legfrissebb kijelzőit, amelyeknek közös tulajdonsága a 27 hüvelykes méret, az 1,07 milliárd megjeleníthető szín, az Adaptive-Sync támogatása, az NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítés, az I/O szigeten lévő csatlakozók (lásd lentebb), a gyári kalibráció, az Inzone Hub szoftver, a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont, illetve a pivot kivételével mindenhogy állítható talpazat.


[+]

Az Inzone M9 II névre keresztelt modell IPS panelje a 4K-s felbontáshoz 160 Hz-es képfrissítési frekvenciát párosít, és a Bravia televízióktól megörökölte a full array local dimming technológiát. A 95 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséget ígérő készülék válaszideje 1 ezredmásodperc, és kiérdemelte a VESA DisplayHDR 600-as minősítést, így nem olyan meglepő, hogy 400 cd/m²-es tipikus fénysűrűsége 750 cd/m²-ben tetőzik.

Az OSD menüből elérhetők a szokásos gamer funkciók (hajszálkereszt, képkockaszámláló, vagy épp időzítő kivetítése), és ha szeretnénk, akkor 24,5 hüvelykesre zsugoríthatjuk a képet (középre vagy az alsó kávához igazítva), noha ezek az alant következő márkatársról ugyanúgy elmondhatók. A 2 wattos sztereó hangszórókkal ellátott, 1000 euróra taksált periféria fedélzetén egy 2.1-es DisplayPort, két HDMI 2.1 bemenet, két USB Type-A downstream kapu, egy USB szervizport, plusz egy 3,5 mm-es jack táborozott le.


[+]

Az Inzone M10S-ként jegyzett, 1350 euróra árazott megoldás 1440p-s OLED panellel érkezik, ami 480 Hz-es képfrissítési rátát és 0,03 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást szavatol leendő gazdáinak. A 98,5 százalékos DCI-P3 színskálát prezentáló képernyő VESA DisplayHDR True Black 400-as besorolást kapott, és jellemzően 275 cd/m²-es fényereje egészen 1300 cd/m²-ig kúszhat fel (értelemszerűen a képnek csak egy kis részén).

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.