Hirdetés

Míg Európában javarészt lezajlott a karácsonyi szezonban elérhető csúcstelefonok bemutatója, Kína egyre korábbra időzíti a generációváltást, és mivel október közepéig a 3 nm-es MediaTek Dimensity 9400 és a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 is jó eséllyel befut, azonnal jöhetnek a mobilos bejelentések a 3 nm-es lapkákat felhasználva.


(forrás: Weibo) [+]

A Vivo október 14-ére időzítette az X200 család bemutatóját, és a márka nagykövete a jeles eseményen a Kínai Népköztársaság friss nemzeti hőse, a női teniszben olimpiai aranyérmet szerző Cseng Csin-ven lesz. A bemutató érdekessége nem is ez, hanem az adalék információ, miszerint a sportolónő X200 Pro mini telefont használ, aláhúzva, hogy akkor ezek szerint lesz kompakt méretű tagja a Vivo csúcskategóriás családjának.


(forrás: Weibo) [+]

Noha az apró telefonok iránt Kínában éppen alacsonyabb a kereslet, és úgy egyébként is kevés a 6″ körüli képátló topvonalon (és igazából az sem nevezhető kompaktnak), azért az iPhone 16 / 16 Pro, a Galaxy S24 és a Pixel 9 / 9 Pro személyében akad népszerű választék kezes méretben, így nem árthat a Vivo részéről sem alternatívát állítani. Kínai forrásokból az is kiderült, hogy az X200 Pro és az X200 Pro mini a Sony új, 1/1,28″-es, 50 megapixeles Lytia LYT-818 szenzorát fogja használni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.