Hirdetés

Kaphatók elit sportórák félmillió forintért, a többségnek mégis életképes alternatíva lehet egy filléres, GPS-es alapóra, és speciel hobbiszintű testmozgás követésére a Redmi Watch 4 is alkalmas. Az új generáció érdekessége az, hogy Redmi Watch 5 néven még nem érkezett friss óra, Watch 5 Active viszont befutott 18 napos üzemidővel, 500 nites LCD panellel (2″, 230 x 385 pixel), HyperOS rendszerrel, gyorsulásmérővel, pulzoximéterrel, Bluetooth kapcsolattal és mobilhívás fogadásának a lehetőségével.


A Watch 5 Lite 5 ATM védelemmel az úszástól sem ijed meg [+]

Kimaradt viszont a GPS és a giroszkóp, ám nem kellett sokat várni, hogy ezeket a frissen befutott Redmi Watch 5 Lite biztosítsa, és még jobb hír, hogy kijelzőben is erősít az új modell: 600 nites AMOLED panelt kínál 1,96″-en és 410 x 502 tűéles pixelen. A 470 mAh-s telep maradt 18 napos üzemidő használatával, akárcsak a pulzoximéter, a gyorsulásmérő, a Bluetooth 5.3 kapcsolat, a hangszóró, a mikrofon, 130 sportmód és az Android / iOS támogatás.


Ebben a két színben érhető el a Watch 5 Lite [+]

A HyperOS butított változatát futtató óra TPU pánt nélkül 29,2 grammot nyom, ami éppúgy nem vészes, mint az amoledes kellék 4 ezer rúpiás bevezető ára (17 ezer forint), bár Indiában az LCD-s Watch 5 Active még olcsóbb 2800 rúpiáért (12 ezer forint). Ha ezekre rárakódik 30-40% felár, akkor is remek alternatívák lehetnek az itthoni, filléres aktivitáskövetők között.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.