Hirdetés

A Pwnage egy elég érdekes egérrel, a StormBreaker Max CF-fel készül egy nagyobb darabkát kihasítani magának a piacból, és a szóban forgó modell legfőbb vonzereje, hogy szinte egy az egyben a Razer DeathAdder V3 (Pro) formájával, illetve méretével rendelkezik, viszont csak 43 grammot nyom a mérlegen.


(forrás: EloShapes) [+]

Ezt az igen alacsony tömeget úgy érték el a tervezők, hogy műanyag helyett lézerrel gravírozott, perforált szánszálas kompozitot használtak a burkolathoz, így a strukturális integritással nem valószínű, hogy probléma lesz.


[+]

A 128 mm hosszú, 68 mm széles, valamint 44 mm magas, ötgombos rágcsáló másik különlegessége a szenzor hossziránti átpozícionálhatósága, amivel kissé eltérő kezelési érzetet indukálhatunk az alapbeállításhoz képest (minél jobban eltoljuk a front felé, annál „közvetlenebbé” válik). Az érzékelő szerepét egyébként egy egyedileg konfigurált, 30 000 cpi-ig skálázódó, 750 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3950-es egység (XERO) látja el, amit Nordic nrf52840 MCU-val párosítottak össze, szóval a polling rate plafonja 8000 Hz, és ez a 2,4 GHz-es rádió mellett USB Type-C/Type-A parakábellel is elérhető, ráadásul külön vevőt sem kell vásárolnunk.


[+]

A főklikkek alá – az aktuális trendnek megfelelően – az Omron kézzel válogatott, „50 millió” kattintásos optomechanikus kapcsolói költöztek, de a mélyen barázdált görgőkerék encoderéről nem nyilatkozik a hivatalos termékoldal. A legfeljebb 180 órás tartalékokkal bíró, mintegy 2 óra alatt feltölthető akkuval szerelt kurzorterelő a szimpla fekete vagy ezüst kivitelen kívül limitált lilában (Nacho), piros/fekete/fehérben (Carnage), továbbá ezüst/zöld/barnában (Ninja) ugyancsak előrendelhető, és ha a vaskos PTFE tappancsok nem a zsánerünk, (nettó) 20 dolláros többletkiadás fejében piros, fekete, fekete/piros vagy kék üvegpapucsok vehetők hozzá.


[+]

A dobozban egy rakás extra teflontalp (40 darab univerzális pöttyök és egy méretre vágott készlet), illetőleg grip tape (szintén van univerzális és testreszabott verzió) található bónusz gyanánt, ha a piramist formázó, állapotjelző LED-del ellátott, 8K-s dongle-t nem számoljuk. A normál kiadások (nettó) 140, a korlátozott példányszámban gyártottak pedig (nettó) 150 dollárt kóstálnak, és a szállításuk október 7-én veszi kezdetét. Ez alól csupán a Ninja variáns a kivétel, mivel az október 27-én debütál majd.


[+]

Az újdonságnak érkezik még egy (nettó) 180 dolláros gyűjtői változata fekete/fehér/kékben, amihez termetesebb csomagolás, kék üvegtappancsok, egy Eye of Victory egérpad, kék vevőegység és egy köszönőkártya jár a sztenderd holmikon felük. Akármelyik jószágot tesszük kosárba, az egy évre szóló jótállást 30 napos pénzvisszafizetéses garancia egészíti ki.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.