Hirdetés

Kicsit több, mint egy hete mutatkozott be a Redmi 14C-re reflektáló Spark 30C a belépő szinten, most pedig a friss széria alapmodellje érkezett meg, elsőként Tanzániába, ami a gyártó esetében nem meglepő, a Tecno már Magyarországon is hivatalosan jelen van, de főleg a fejlődő piacokon erős a pozíciója. Amit most a 30C-hez hasonló formanyelvet követő Spark 30-cal bővít.


[+]

A készüléket a továbbra is szerény képességű, de legalább fiss MediTek Helio G91 működteti, ami viszont továbbra sem kínál 5G adatkapcsolatot, így ez értelemszerűen nem az a verzió, ami Tecno Spark 30 5G néven regisztrált nemrég az FCC-nél. Ellenben egyértelműen készül egy olyan verzió is. De itt csak 4G van és 8 GB rendszermemória, opcionálisan 128 vagy 256 GB belső tárhellyel és Android 14-es rendszerverzióval.

Tecno Spark 30 4GTecno Spark 30 4G Tecno Spark 30 4G [+]

A készülék 6,78 hüvelykes, 90 HZ-es, FHD+ felbontású megjelenítőt kínál 13 megapixeles szenzorral és oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, a kéttónusú dizájnnal és indokolatlanul hangsúlyos, kerek kameratárcsával kialakított hátlapon is csak egy 64 megapixeles SONY IMX682 kamerát vonultat fel. Nyilvánvalóan nem egy kameratelefon, cserébe van infra, NFC, IP64-es védelem, sztereó hang és 18 wattis gyorstöltés az 5000 mAh-s telephez.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.