Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt említettük, hogy a memóriák szegmensében jó eséllyel szaporodni fognak a CKD lapkával szerelt, üzemi frekvenciájukat, illetve feszültségüket dinamikusan szabályzó, DDR5-ös CUDIMM készletek, és ennek tanúbizonyságaként most a Biwin is előállt egy efféle megoldással.


[+]

A DW100 RGB DDR5 OC CUDIMM néven jegyzett RAM-ok 2×24 GB-os csomagban jönnek, és a papírforma szerint 9200 MT/s-os tempót képesek diktálni, CL 42-54-54-132@2T primér időzítésekkel, amit 1,45 volttal sikerül elérniük. Az Intel XMP 3.0 profilokkal konfigurált konstrukció tízrétegű nyomtatott áramköri lapot kapott, és chipjein meglehetősen magas, elektroforetikus bevonattal bíró alumíniumbordázat nyugszik, ami fekete vagy fehér színű lehet. A modulok tetején egyébként nyolczónás, több effektet támogató RGB világítás pislákol, és a fényterítést segítő diffúzorok kétoldalra is belógnak.


[+]

A megjelenési dátum még az idénre várható, de a különböző földrajzi régiókat érintő elérhetőségről vagy a leendő vételárról egyelőre nem rendelkezünk bővebb információkkal.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.