Hirdetés

Bizonyára sokan észrevették már, hogy megújult társoldalunk, a Logout.hu arculata, így mostmár illeszkedik többi portálunk dizájnjához. Ez a weboldalunk őrizte legtovább régi formáját, részben azért is, mert felhasználóinktól azt a visszajelzést kaptuk, hogy ilyennek szeretik. A régi kinézet viszont régi kódot is jelentett, a böngészők pedig ma már más követelményeket támasztanak, a reszponzív dizájn is alapvető ma már, így eljött az ideje a váltásnak a Logout.hu-n is – úgyhogy nagy levegőt véve végre lecseréltük a már igencsak elavult kódot.


[+]

Mit hozott a változtatás?

A dizájnváltással igyekeztünk hasznos újításokat is bevezetni, melyek átláthatóbbá teszik a felületet és javítják a működést, illetve kényelmesebb lesz a mobiltelefonos használat. A fontosabb változások:

  • nincs már külön mobilverzió, helyette reszponzív az oldal, jól idomul a különböző képernyőméretekhez;
  • újfajta, könnyebben használható és átláthatóbb szerkesztőfelület (de meghagytuk a régit is azoknak, akik a megszokott felülethez ragaszkodnak);
  • egyszerűbb cikkstruktúra: nincs külön ON és OFF téma, nincs külön címlapos írás kategória, minden azonnal kikerülhet a címlapra, ha a szerző úgy szeretné;
  • egy külön menüben látható a legolvasottabb, legnépszerűbb, legkarakteresebb szerzők listája;
  • egyszerűbb lett a fórumleosztás.

Érdemes egyébként néha körülnézni a logoutos írások között is, senki se gondolja, hogy a megjelenő cikkek csak egyszerű, pár mondatos irományok! Találni rajta például 117 oldalas(!) tesztet az elmúlt tíz év GPU-ival, komplett utazási beszámolót a híres 66-os útról vagy éppen teszteket minimalista pénztárcákról, és még nagyon sok minden mást.

Mindezekkel a Logout.hu is felvette a többi lapunk arculatát és funkcióit, melyek szerintünk kényelmesebbé és a 2024-es elvárásokhoz is jobban illeszkedővé teszi az oldalt.

Nem is hallottál még a Logout.hu-ról?
Lapcsaládunk tagjai között egy olyan oldal is megtalálható, amelyet elsősorban azoknak tartunk fent, akik nemcsak olvasni, de írni is szeretnek. Ez az oldal kicsit átmenet egy „rendes” portál, illetve a fórumunk között, hiszen itt a cikkeket a felhasználók írják, az olvasóik pedig hozzájuk szólnak. A legnépszerűbb szerzőknek rendes rajongótábora is van! Az oldal célja, hogy teret biztosítson mindenkinek, aki szeretne maga is cikket írni. Természetesen kulturált keretek között maradva, és mindenképpen moderálva, de kerülhetnek fel rá hardver- és szoftvertesztek, bemutatók, beszámolók utazásokról, élményekről, de akár filmkritika, sportversenyek elemzése is, és természetesen akár saját blogot is lehet indítani.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.