Hirdetés

A GameMax nemrégiben egy érdekes számítógépházzal adott magáról életjelet, ami az N80 BK elnevezést kapta, és moduláris elvet követ, ugyanis az alulsó, két oldalról fémhálóval borított kamrája (mely a tápegységnek, illetve a merevlemezeknek szolgál otthonául) leválasztható a fő hardverkomponenseket elszállásoló egységéről.


[+]

A 0,8 mm vastag SPCC acélvázzal szerelt, ATX-es konstrukció frontját, valamint balját egyetlen ívelt (edzett) üveglap határolja, és bőségesen perforált teteje, továbbá jobbja is egy L-alakú lemezből áll. A géplak 530 mm-es magasságához 240,5 mm-es szélesség társul, 439 mm-es mélység kíséretében, és az alaplapi tálcája támogatja a csatlakozóikat túlsó felükre költöztető ASUS BTF, MSI Project Zero, illetőleg Gigabyte Stealth deszkákat.


[+]

A porszűrő betétekkel védett, 7 bővítőhelyes beltérben egyébként 175 mm magasra nőtt processzorhűtő, 415 mm hosszúságú, vertikálisan is üzembe helyezhető videokártya (a riser kábel tartozék) és két 2,5, plusz két 3,5 hüvelykes meghajtó építhető be, miközben komponenseink hőmérsékleti mutatóit kilenc ventilátor segíthet alacsonyan tartani, amelyekből hat darab, 120 mm-es példányt tartalmaz a vételár. E PWM-es légkavarókon ARGB LED-ek sorakoznak, és a tízeszközös kontrollerükhöz egy infravörös távirányító is jár extra gyanánt. Azért a vizezés kedvelőinek sincs oka panaszra, hiszen három radiátort fogathatnak fel odabenn, és ezek közül a felülső 360 mm-esre hízhat. A vezetékmenedzsment részére egy 32 mm széles, takarólemezzel fedett szekció van elkülönítve, és a bal oldal alján tömörülő előlapi kivezetések egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C kapuban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektorban, no meg egy 3,5 mm-es kombójackben merülnek ki.


[+]

A feketében és BK helyett WH utótaggal fehérben egyaránt választható termék dobozára – színtől függően – (nettó) 160 vagy 165 dolláros összegről szóló árjelzést akasztottak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.