Hirdetés

A Glorious felfrissítette a billentyűzetkínálatát, ugyanis bemutatta a GMMK 3 termékcsaládot, ami kétféle madzagos, illetve – nevükben „Pro” utótaggal – két vezeték nélküli kivitelben érkezik, és mindkettőből létezik konvencionális, valamint Glorious Fox HE analóg kapcsolókkal szerelt változat. A felhozatal a következőképp néz ki:

Gloriousszínformátumkiosztáswirelessártermékoldal
GMMK 3fekete/fehér65/75/100%US ANSI, UK ISO, DE ISO, FR ISO, Nordic ISOnem140/150/160 euró[link]
GMMK 3 HEfekete/fehér65/75/100%US ASNI, UK ISO, DE ISO, DR ISO, Nordic ISOnem210/220/230 euró[link]
GMMK 3 Profekete/ezüst75%US ANSIigen330 euró[link]
GMMK 3 Pro HEfekete/ezüst65/75%US ANSI, UK ISO, DE IS, FR ISO, Nordic ISOigen330 euró[link]

GMMK 3/GMMK 3 HE
GMMK 3/GMMK 3 HE [+]

A gyorscserés foglalatokkal rendelkező, két oldalán RGB-s fénycsíkokkal feldobott széria moduláris gasket rendeszerrel jön, így finomhangolható a gépelési élmény keménysége, és plate-ek tekintetében polikarbonát, alumínium, FR4, továbbá réz szerepel a lehetőségeink közt. A zsinóros páros burkolata műanyagból van, azonban a 2,4 GHz-es rádióval/Bluetooth 5.2 egységgel ellátott duó CNC-zett alumíniumköntöst kapott. A klaviatúrákon cserélhető még az készülékház két fele, a tekerőkapcsoló, az amellett lévő embléma, és persze a switch-ek, az alapból fényáteresztő PBT kupakok, no meg a kábel; a gyártó honlapján egy rakás komponens található, ráadásul egyedi, kézzel összerakott kiépítést is vehetünk.

GMMK 3 Pro és a GMMK 3 Pro HE két méretben
GMMK 3 Pro és a GMMK 3 Pro HE két méretben [+]

A HE variánsok 8000 Hz-es polling rate-tel dolgoznak, míg szimpla testvéreik megmaradnak a sztenderd 1000 Hz-nél, és a macOS üzemmódra történő átváltás csak egy mozdulat. Egy említést megér, hogy a plasztik kültakaróval bíró kiadások dönthetőséget kínálnak a kihajtható lábaik révén, viszon a fémek dőlésszöge fix.

GMMK 3/GMMK 3 HE és GMMK 3 Pro/GMMK 3 Pro HE
GMMK 3/GMMK 3 HE és GMMK 3 Pro/GMMK 3 Pro HE [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.