Hirdetés

2020-tól 2023-ig árulta a Bose az első fülhallgatóit QuietComfort Earbuds néven, majd 2022-ben jött a QC Earbuds II, melynek gyártása idén ér véget. Később megjelent a QC Earbuds Ultra, ami jelenleg is elérhető és a csúcsmodellnek számít, mellé pedig beékelődik a kínálatba olcsóbb modellként a QC Earbuds (2024). Az olcsó mondjuk relatív jelző a Bose termékei esetén, Európában 199 euróért kerül forgalomban az új fülhallgató, ami Bluetooth 5.3-as kapcsolatot és multipontot kínál, valamint aktív zajszűrést és IPX4-es védelmet.


[+]

Maradt az in-ear dizájn, tehát szilikon harangokkal a hallójáratban ül a füles, de ezek cseréje mellett vannak kis gumikampók is a fülhallgató végén, melyek szintén cserélhetők a tökéletesen fix illeszkedésért. Az üzemidő folyamatos lejátszással 8 órára rúg, a tokban pedig összesen 31,5 órára elegendő energia van. A tok egyébként tölt vezeték nélkül is az USB-C mellett, a fülesek pedig képesek gyorstöltést felvenni.


[+]

Bár a Bose prémium audio-élményként írja le az új QC Earbuds hangzását, az Ultrában elérhető veszteségmentes kodekek támogatása kimarad, nincs aptX Lossless, se a Snapdragon Sound funkciók. Helyette valószínűleg AAC-n vagy aptX-en kommunikál a fülhallgató, de erről és a fülhallgatókba épített hangsugárzók méretéről nem közöl pontos információkat a Bose. Van viszont alkalmazás, ahol a fülhallgató funkciói személyes igényekhez igazíthatók: az ANC erőssége, az érintőfelület funkciói, valamint a hangzás egy ötsávos EQ-n. Készült alacsony késleltetésű játék mód is a füleshez, ezt szintén az appon keresztül lehet kapcsolni. Új partitrükk a füles funkciói között, hogy használható távkioldóként a telefon kamerájához.

[+]

A Bose új QC Earbuds (2024) fülhallgatója fekete, füstös fehér és lila színekben elérhető.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.