Hirdetés

Az Apple soha nem közli egyértelműen, hogy mekkora akkumulátorok találhatók telefonjaiban, helyette offline és streamelt videolejátszásban és audiolejátszásban határozza meg az üzemidőt órában. Brazília egyik, az országban forgalomba kerülő termékeket bevizsgáló hatóságán keresztül viszont felkerültek az internetre az új iPhone-ok akkumulátorkapacitásai, ezek a következők.

  • iPhone 16: 3561 mAh
  • iPhone 16 Plus: 4674 mAh
  • iPhone 16 Pro: 3582 mAh
  • iPhone 16 Pro Max: 4685 mAh

Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus választható színei
Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus választható színei (forrás: Apple) [+]

Mint látható, idén a Pro Max egy picit nagyobb teleppel lett felszerelve, mint a Plus modell. Viszont kérdéses, hogy az erősebb SoC és a gyorsabban frissítő, de LTPO mivolta miatt papíron takarékosabb kijelző az üzemidő terén miként csapódik majd le, megveri-e a Pro Max a Plust? Az Apple által megadott adatok szerint igen, a Pro Maxra 29 órányi videós streamet, a Plusra csak 24 órányit ígér. A tavalyi modellekhez képest minimum 6,3%-kal nagyobb az akkumulátor az idei telefonokban, a kisebb méretű 16 Pro pedig 9,4%%-kal kapott nagyobb telepet a 15 Prónál.

Az iPhone 16 Pro és 16 Pro Max választható színei
Az iPhone 16 Pro és 16 Pro Max választható színei (forrás: Apple) [+]

Egységes az összes iPhone 16 között a 25 wattos MagSafe töltés, amihez kell az Apple egyik új MagSafe töltője és egy minimum 30 wattos fali adapter is. Szintén egységes az összes modell között, hogy USB-C csatlakozón keresztül akár 45 wattot is képesek felvenni, ha megfelelő erősségű PD-adapterre kapcsoljuk.

Az iPhone 16-os széria a mai nappal került a boltokba és az előrendelőkhöz, mellettük pedig az AirPods 4 és az Apple Watch Series 10 is megvásárolható lett világszerte.

[embedded content]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.