Új okosóra méretű, de funkcionalitásában inkább egy fitneszkarkötőre hasonlító eszköz érkezik a Xiaomihoz tartozó Redmi márkától. A Redmi Watch 5 Lite-ot szeptember 25-én mutatja majd be a kínai gyártó Indiában, így benne van a pakliban, hogy India marad az óra exkluzív piaca.

Hirdetés

A kijelző 1,96 hüvelykes AMOLED panel a Watch 5 Lite-ban, a kialakítás pedig 5 atmoszférányi nyomást kibír, vagyis 50 méterig vízálló. Rendelkezik a Watch 5 Lite beépített GPS vevővel, valamint mikrofonnal és hangszóróval is, így Bluetooth kihangosítóként is működhet a csatlakoztatott telefonnal. A mikrofont ezen felül az Amazon Alexa személyi asszisztensnek történő parancsadásra is lehet használni.


[+]

Az eddig közzétett promóciós anyagok szerint 18 napos üzemidő várható a Watch 5 Lite-tól, ami a HyperOS felülethez igazított RTOS rendszert futtat. Ez képes lesz szinkronizálni a telefonból a naptárat, értesítéseket, emlékeztetőket és bizonyos reakciókat is lehet ezekre adni a csuklóról, viszont a funkciók kihasználásához szükség lesz egy csatlakoztatott okostelefonra mindenképp.


[+]

A Xiaomi az ősz folyamán európai termékbemutatót is tartani fog, viszont ott várhatóan a Mix Flip kagylótelefont és a Xiaomi 14T sorozat készülékeit fogják prezentálni, a Redmi eszközök pedig csak később futnak be hozzánk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.