A Keychron még egy Kickstarter kampány keretében mérte fel az igényeket a K2 HE névre keresztelt, 75 százalékos klaviatúrára, ami most már előrendelhető státuszba lépett, és hamarosan megkezdődik a szállítása.

[+]

Hirdetés

A célgépre 1000 Hz-es polling rate-tel dolgozó, 2,4 GHz-es rádióval, 90 Hz-es, háromeszközös Bluetooth 5.2-vel, illetve USB Type-C/Type-A kábellel köthető, gasket mountos megoldás váza alumíniumból van, csakúgy, mint a plate-je, és gyorscserés foglalataiba a Gateron double-rail mágneses kapcsolói passzolnak. E gyárilag kent, 40/60 gF-os switch-ekkel természetesen elérhetők az olyan funkciók, mint a négy parancs felprogramozása az aktuáció mélységétől függően (0,1 mm-es érzékenységgel, a 0,2-től 3,8 mm-ig; DKS, azaz Dynamic Keystrokes), a Rapid Trigger vagy a több gomb lenyomásakor az utolsó leütést prioritizáló LKP (Last Keystroke Prioritization), és az apparátus a QMK/VIA párosa mellett támogatja a webes Keychron Launcher applikációt, szóval a rendkívül részletes testreszabhatóság nem szenved csorbát.

[+]

A szimpla, (nettó) 130 dollárt kóstáló verzió kettős fröccsöntésű PBT kupakjai Cherry profilosak, azonban az oldalain fát viselő, feketében vagy fehérben kosárba tehető, (nettó) 140 dolláros Special Edition kiadása már a gyártó egyedi OSA profilos billentyűsapkáit hordja. Egy említést megér, hogy csupán az előbbi engedi át a 22 effektes RGB világítás fényét, ami ezúttal északi tájolású LED-ekből fakad.


[+]

A készülékházban négy rétegnyi csillapítás (egy 3,5 mm vastag EVA plate szivacs, egy EPDM szivacs a nyomtatott áramköri lap alatt, egy alulsó PET fólia, plusz egy szilikongumi betét) mélyíti a gépelési akusztikát, miközben elnyeli a potenciális fémes csengést, és a kulturált hangzásba a csavarral rögzített, lubrikáción átesett stabilizátorok is besegítenek, amelyeknek oldalfalait megerősítették (és magasították) a konzisztencia javításának érdekében.

A felfrissített stabilizátorok
A felfrissített stabilizátorok [+]

A mérlegen 980 vagy 965 grammot nyomó, 256 kB fedélzeti memóriával ellátott tasztatúra dőlésszögét három szintre lőhetjük be (5, 9,34 vagy 12,43 fok), míg a Windows/Mac üzemmódok között kétállású reteszkapcsolóval válthatunk, és a 4000 mAh-s akkumulátor – inaktív fényekkel – mintegy 110 órára elegendő tartalékokkal rendelkezik.


[+]

Kiosztás tekintetében az október végén/november elején debütáló sztenderd variáns egyelőre US ANSI-ra korlátozódik, viszont a fával feldobott testvére novembertől rögvest hozzáférhető lesz UK, DE, továbbá Nordic ISO változatokban, igaz csak fekete színben.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.