Jelzett a birtokunkban lévő Galaxy S23 Ultra, és egész Európában a Samsung értesítésére kelhettek az S23 család tulajdonosai: letölthető az a nagyszabású, 2,6 GB-os telepítőcsomag, amely többek között kibővíti a Galaxy AI funkcióinak a körét a nyári hajlíthatók friss lehetőségeivel. Apró hozzáfűzés a Samsungtól, hogy az új szoftververzió One UI 6.1 néven jelenik meg a Galaxy S24 sorozat, S23 sorozat és S23 FE, valamint One UI 6.1.1 néven a Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 sorozat esetében.

Hirdetés

[+]

Fontosabb, hogy megannyi újdonság elérhető, például a képalkotás rajzból és szkeccsből, egyedi portrék és vicces animált matricák létrehozása a mesterséges intelligencia segítségével. A fordítási szolgáltatások köre is bővült mindenféle területen (hívás, képek szövegének fordítása, tolmácsolás, PDF-fájlok, hangrögzítő automatikus nyelvfelismerése).

A Samsung Health új wellness tippeket kínál és az AI segítségével kijelzi energiapontszámunkat, részletesebb lett az alváselemzés is. Az intelligens kijelölés és a tartalmak egyszerűbb másolása és áthelyezése is újdonság egy sor további apró változtatással. Akármi is legyen tehát a számozás, a One UI 6.1.1-gyel befutott funkciócsomag most már a Galaxy S23, a Galaxy S24 és a Galaxy Tab S9 családon is elérhető, akárcsak az idei és a tavalyi hajlíthatókon.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.