Hirdetés

Az MSI kijelzőkínálata egy 27 hüvelykes, Full HD felbontással dolgozó megoldással egészült ki, ami 280 Hz-es Rapid VA panellel érkezik, és a MAG 274CXF típusjelet viseli.


[+]

Az 1500R íveltségű, Adaptive Sync-es periféria tipikus fénysűrűsége 300 cd/m², mely értékhez 4000:1 statikus kontrasztarány és 0,5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás társul. Az FRC segítségével elénk kerülő színek száma 1,07 milliárd, miközben az sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színterek 123,3/92,2/88,3 százalékban fedhetők le, és az OSD menüből egyebek mellett elérhető a PiP/PbP képességek párosa, a sötét képrészleteket kiemelő, egyben fényerőt, valamint szaturációt állító AI Vision funkció, illetve a 120 Hz-es, dedikált konzol mód.

A külső adapterrel hajtott, egyelőre kérdéses vételárú konstrukció kábelvezető bilinccsel rendelkező talpa csupán dönthető, viszont szabadon hagyja a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpontot, amire így szükség esetén gond nélkül fel tudunk fogatni egy mini PC-t. A HDR Ready plecsnivel ellátott készülék hátulján egy 1.2a verziójú DisplayPort, két HDMI 2.0b bemenet, plusz egy fejhallgató kimenet található.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.