Átlátszó műanyagból van az AGM X6 Phantom kerete és hátoldala, a telefon pedig alig nagyobb a Galaxy S24 Ultránál. Ennek ellenére IP68/IP69K és MIL-STD-810H szabványnak megfelelően víz- és porálló, illetve 1,5 méteres magasságból történő eséseket is túlél a gyártó szerint. A hátlapon az 50 megapixeles kamera mellett van egy hőmérő is, ez tárgyak és bőr hőmérsékletének megállapítására is képes az AGM szerint -30C és 300C közötti tartományban.

Hirdetés

Az X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülékAz X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülék Az X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülék [+]

A hardver ezt leszámítva átlagosnak mondható. A 6,78 hüvelykes LCD kijelző felbontása 1080 x 2460 pixel. A beépített akkumulátor 5000 mAh-s, van tölteni USB-C csatlakozón keresztül lehet, ami mellett van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó is. A RAM 8 GB, a tárhely 128 GB, a telefon pedig 5G-képes az Unisoc T750 integrált modemjének hála.

Strapabíró háza ellenére egész vékony az X6 Phantom
Strapabíró háza ellenére egész vékony az X6 Phantom [+]

A tiszta Android 14-et futtató telefonon van ujjlenyomat-leolvasó és egy programozható oldalsó gomb is. Adott a hátlap alatt az NFC chip is, így lehet a telefonnal boltban is fizetni. A készülék ára 249 euró, ennél olcsóbb ajánlat a gyártó kínálatában az AGM H Max.

AGM H Max
AGM H Max [+]

A H Max is Unisoc T606-ra épül, tehát ez csak 4G-s készülék. Ezen is van ujjlenyomat-leolvasó, van benne NFC, és Android 14-et futtat. A RAM mennyisége ugyanakkor csak 4 GB, a tárhely egységesen 128 GB. A 10 000 mAh-s akkumulátor a különlegessége a készüléknek, a 6,56 hüvelykes LCD panelen a 720 x 1600 pixel viszont kicsit kevésnek tűnik. A telefont az AGM olcsóbban fogja adni elmondásuk szerint, mint az X6 Phantomot, viszont pontos árat egyelőre nem mondtak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.