Hirdetés

Az MSI a napokban mutatta be a Maestro 300 névre keresztelt, vezetékes gaming headsetjét, ami a 60-70 eurós árszinten telepszik meg, és kompletten csak 258 grammot nyom a mérlegen.


[+]

A periféria 40 mm-es neodímium sugárzói a 20-tól 40 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban kompetensek, és 118,5 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia társul. A leválasztható, -40 dB-es érzékenységű kardioid mikrofon az 50, illetve 15 000 Hz közti zajokat észleli, impedanciája 2,2 kiloohm, és ha eltávolítjuk, a fejhallgató tömege 247 grammra csökken.


[+]

A lélegző szövettel vagy műbőrrel bevont, memóriahabos fülpárnáknak otthont adó fülegységek dönthetők és 90 fokban elforgathatók, a pánt természetesen állítható, és az 1,5 méter hosszú, USB Type-C csatlakozóban végződő zsinórhoz mellékelnek egy USB Type-C/Type-A adaptert is a dobozban.


[+]

A kezelőszervek a mikrofont elszállásoló készülékházon nyertek elhelyezést, és a Plug and Play működésre bírható hardver Windows 10-et vagy 11-et futtató PC-vel, Apple Mac-kel, PlayStationnel, Nintendo Switch-csel, valamint iOS-es, továbbá androidos mobileszközökkel kompatibilis.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.