Hirdetés

Akár a Fallout sorozat vagy a Cyberpunk kelléke, úgy néz ki a GravaStar új fülhallgatója, a Sirius Pro. A teljesen vezeték nélküli Bluetooth füles követi az avantgárd dizájnnal rendelkező gamer perifériáiról ismert márka egyedi megjelenését, a töltőként is működő hordozó tok pedig mivel fémből van, akár sörnyitóként is használható.


[+]

A hangot egy-egy 7,2 milliméteres dinamikus meghajtó szolgáltatja, a Knowles által gyártott kiegyensúlyozott armatúra van a GravaStar termékében. Bluetooth 5.2-es kapcsolatot használ a füles, van benne szenzor a viselésérzékeléshez, telefonra pedig telepíthető egy alkalmazás, amin keresztül állíthatja a felhasználó az EQ-t vagy a térhangzást. Mivel gaming márkáról van szó, így érdemes megemlíteni a 65 ms-os válaszidőt, amit ígérnek.

[+]

A Sirius Pro kialakítása IPX5-ös, tehát a nedvességet valameddig tűri. A hordtokon több LED fény található, a fedél pedig gombnyomásra nyílik. Ennél részletesebb specifikációkat viszont egyelőre nem tudunk és a weboldal sem árul el többet, a márka azt ígérte, hogy elküldik majd. Az ár 41 ezer magyar forintban lett meghatározva, sima fekete színben már rendelhető a Sirius Pro, a képen látható többi változat pedig a hónapban már elérhető lesz.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.