Hirdetés

Bár nem rendeztünk versenyt, de alighanem az egyik legkisebb külső SSD ház lehet a Sharge szimplán Disk névre hallgató terméke, melybe M.2 2230 formátumú adattárak építhetők úgy, hogy jelentősen nem is nagyobb azoknál.


[+]

A strapabíróra tervezett házikó (2 méteres esést is elvisel) Type-C porton keresztül kommunikál legfeljebb 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) sebességgel, akasztója pedig egy Type-C hosszabbítókábel is egyben. A termék érdekessége – azon kívül, hogy átlátszó, így rálátunk például az SSD-re –, hogy aktív hűtéssel is rendelkezik egy apró ventilátor képében.


[+]

Ennek hatásfokát az teszi kérdésessé, hogy közben pedig a gyártó IP54 védettséget ígér, tehát a külvilág felől nem lehet túl erős a hűs levegő beáramlása. Szerencsére azért a legtöbb 2230-as meghajtó nem melegszik túlzottan, főleg nem 10 Gbps sávszélesség mellett, és ezt az NVMe/USB interfészek is bírni szokták.


[+]

A másik érdekesség, ami a notebook-tulajdonosokat lázba hozhatja, a meglehetősen méretes Shargeek 170 powerbank. Ez egy 24 000 mAh kapacitású, USB-PD kompatibilis külső akkumulátor, mely akár 170 wattal is képes tölteni a hozzá csatlakoztatott eszközöket (ő maga pedig 140 wattal tölthető), szóval a legkomolyabb notebookok sem panaszkodhatnak rá.

[embedded content]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.