Hirdetés

A Motorola nemrég mutatta be a kagyló formátumban hajlítható széria legújabb generációját két készülékkel. A Moto Razr 50 alapmodell valamivel kisebb külső megjelenítővel és Dimensity 7300X-szel dolgozik, amit mellesleg kifejezetten hajlítható modellekhez fejlesztett a MediaTek, illetve szerényebb másodlagos kamera került az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főszenzor mellé.

Motorola Razr 50 Ultra
Motorola Razr 50 Ultra [+]

Az akkumulátor is valamivel lassabban töltődik fel (30W vs 45W) és töltésmegosztást sem kínál a vezetékmentes opció mellett, cserébe kicsit nagyobb (4300 mAh vs 4000 mAh), mint a Snapdragon 8s Gen 3-mal dolgozó, nagyobb külső panelt és teleobjektíves kamerát is kínáló Razr 50 Ultráé.

Motorola Razr 50
Motorola Razr 50


[+]

Na, a most felbukkant Motorola Razr 50s valahol ebben a viszonylatban kap helyet, de egyelőre semmi mást nem tudunk, csak azt, hogy megvan a HDR10+ támogatás. A készülék értelemszerűen vagy a Razr 50 alá pozicionálódik kedvezőbb árú alternatívaként, vagy a Razr 50 és 50 Ultra közé mint az alapmodell fejlettebb verziója. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.