Hirdetés

A ShowStoppers rendezvényen találkoztunk az ESR-rel, ami egy tokokra és töltőkre specializálódott cég, legtöbb termékükkel az Apple telefonjait és táblagépeit egészítik ki, de vannak tokok a Samsung Galaxy S-szériához is. Az újdonságok között már az iPhone 16-os szériához készülő védőket is megtaláltuk a standon, a tokok pedig megerősítik azokat a pletykákat, hogy az iPhone 16-ok oldalán lesz egy új gomb a bekapcsoló alatt.


[+]

A telefon formája és mérete a tokok alapján drasztikusan nem változik, viszont arra lehet következtetni, hogy az új Capture button nem nyomógomb, hanem érintőfelület lesz, mivel egyik tokon sem fedte úgy védőfelület, mint a többit. Az ESR tokjainak jópofa tulajdonsága, hogy a kamerákat védő keret kihajtható apró támasznak, ami megtartja a telefont.


[+]

Az ESR azt mondja, átlátszó tokjaik nem fognak elsárgulni hosszú használat alatt sem, a MagSafe mágnesek pedig erős tartást biztosítanak. A gyártó kínálatában vannak új, 5000 és 10 000 mAh-s Qi2-es hordozható töltők is, illetve autós és otthoni MagSafe töltők, melyek már a Qi2-es standard szerint 15 wattot is képesek leadni. A CryoBoost jelzővel ellátott töltőkben van egy apró ventilátor is, ami folyamatosan hűti a töltőtekercset, hogy ne forrósodjon fel a telefon és a töltő.

A kék színnel világító verzióban megy a hűtő a háttérben, hogy ne forrósodjon fel a telefon a műszerfalon
A kék színnel világító verzióban megy a hűtő a háttérben, hogy ne forrósodjon fel a telefon a műszerfalon [+]

A mobil kiegészítők mellett az ESR gyárt iPadhez mágneses tokokat és digitális ceruzájuk is van, mely használható úgy, mint egy Apple Pencil, és ugyanúgy fellép a Lokátor rendszerre, mint az almás kiegészítő. De ha már Lokátor, akkor érdemes megemlíteni, hogy találni náluk pénztárcákat is beépített BLE adóvevővel, amin keresztül a pénztárca az Apple Lokátor hálózatának része lesz és megkereshetővé válik a telefonnal.

A Lokátor hálózatos pénztárcák különböző elérhetők különböző anyagokból, a képen a karbonszálas verzió
A Lokátor hálózatos pénztárcák különböző elérhetők különböző anyagokból, a képen a karbonszálas verzió [+]

Az ESR webshopján keresztül magyarországi szállítás is opció, mivel Németországban európai raktárral és készlettel rendelkeznek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.