Hirdetés

Meghökkentő hajlíthatót teszteltünk a minap, és bizony a Honor Magic V3 feladta a leckét a riválisainak úgy roppant kecses, 9,2 mm-es vékonyságával összecsukva, mint szívós, vízálló kivitelével. Azért a 12,1 mm-es Samsung Galaxy Z Fold6-nak sem kell szégyellenie magát, igazán jól áll apróbb termetének szögletes mivolta, a profi hajlítófunkciók mellé pedig hét év szoftvertámogatás jár.

A Galaxy Z Fold6 a Honor Magic V3 balján
A Galaxy Z Fold6 a Honor Magic V3 balján [+]

Ennek ellenére nehéz lesz a Samsungnak a rivális hajlíthatók térnyerését megállítani: különösképpen Kínában kaptak rá az egyre vékonyabb és nagyobb telepet kínáló modellekre, és Dél-Korea mellett ez az ország lehet az, ahol hamarosan a 10,6 mm-re vékonyodó Galaxy Z Fold Special Edition bemutatkozik. Az Android Headlines hozzájutott egy kémfotóhoz, melynek hitelességét nyilván nem tudjuk ellenőrizni, mindenesetre akad rajta pár érdekesség.

Az állítólagos Galaxy Z Fold Special Edition
Az állítólagos Galaxy Z Fold Special Edition (forrás: Android Headlines)

A Fold6 szögletes formáját megtartó készülék valóban igen vékony és lapos, egy picit pedig eltér a hátlapi kameraoszlop kivitele az alapkelléktől – a sztár itt egy 200 megapixeles főszenzor lehet. Nagyobb változás a szemre szálcsiszolt fém hátlap, szóval anyaghasználatban is lehetnek eltérések. A Special Editiont amúgy valamivel nagyobb, 6,5″ és 8″-es képátlóval várja a szakma, a keskeny és hosszúkás kivitel viszont megmaradhat összecsukva.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.