Hirdetés

Kétségtelenül a Magic V3 hajlítható játszotta a Honor tegnapi bemutatóján a főszerepet, viszont a Mobilarenán nem is a helyi beszámoló volt a lényeg, hanem maga a részletes és mindenre kiterjedő teszt, meglehetősen pozitív végkicsengéssel. Megbocsátható tehát, ha kevesebb figyelem jutott a MagicPad 2 táblagépnek és a Honor Watch 5 órának, pedig az utóbbi több ponton továbbfejlesztette elődjét.


[+]

Az újdonság 1,75″ helyett immár 1,85″ képátlójú AMOLED panelt kínál a téglalap alakú fajtából, lekerekített sarkokkal, 390 x 450 pixel felbontáson és 322 ppi képpontsűrűséggel. Ez elég nagy, hogy kényelmes legyen rajta az érintésalapú kezelés, de azért ott van jobbra a lenyomható és tekerhető korona a precíz görgetéshez. Akárcsak a Magic V3, úgy a Watch 5 is szilícium-szénalapú, nagyobb energiasűrűségű telepet kapott – a kapacitás 480 mAh, és a takarékos hardvernek, illetve az egyszerű rendszernek hála a Honor 15 napos működést ígér töltésenként.

[+]

Az alapvető egészségügyi adatok követésébe beletartozik a pulzusszám és a véroxigén-telítettség mérése, több tucat sportforma követésébe pedig beszáll a GNSS modul is – a gyártó precíz GPS-es útvonalkövetést ígér. Alumíniumkerettel, valamint IP68 és 5 ATM védelemmel aligha lehet majd panasz a szívósságra, és árulkodó a rács jobbra: a hangszóró és a mikrofon is megvan a mobilhívás fogadására Bluetoothon, illetve a hangos jelzésre és az edzésadatok élő beolvasására. A Honor Magyarország még nem kommunikálja az árakat és az elérhetőséget, a 4pda oldalán viszont felbukkant a fenti, három kiszerelés.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.