Hirdetés

Feldobta az árérzékeny kategóriákat a Nothing érkezése: a fiatal márka termékei nem csak a dizájn vagy a kamerák, a hardver és a szoftverfelület terén is rendben vannak. Nem csoda, hogy a Nothing Phone (2a) ajánlott plecsnivel távozott, és erre licitál rá az IP54 alapon porálló és vízlepergető Phone (2a) Plus, amely mától rendelhető elő a régiónkban és szeptember 10-től szállítják hazánkba ingyenesen.


[+]

A Nothing jelenleg a 12/256 GB-os változatot kínálja 180 ezer forintos áron, 8/128 GB-os változat errefelé egyelőre nincsen – mondjuk 170 ezer forint környékén lehet nem lenne kellően olcsóbb a kövérebb kiadásnál. Megvan a 6,7″-es, FHD+ felbontású, 120 Hz-es, 1300 nites és 10 bites AMOLED panel HDR10+ támogatással és Gorilla Glass 5 védelemmel, illetve a 4 nm-es, nyolcmagos MediaTek Dimensity 7350 Pro chipset tárhely bővítés nélkül.


[+]

Nem variált a kamerákkal a Nothing: az előlapra egy, a hátlapra két 50 megapixeles kamera került ultraszéles és normál szerepkörben, az utóbbi az optikai képstabilizálást is letudja. Adott a sztereó hangszóró és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, valamint az 5000 mAh-s telep 50 wattos töltéssel (adapter és tok nincs a dobozban, csak telefon, fólia, a két végén Type-C kábel és SIM tű). Megvan ugyanakkor a WiFi 6 modul, az 5G modem, a Bluetooth 5.3 és az NFC. Mindez elég jól hangzik a fenti áron, véleményt viszont személyes próba után adunk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.