A Cooler Master egy igazán nem mindennapi házzal érkező asztali géppel bővítette kínálatát, ami valójában egy túlságosan helytakarékosnak nem nevezhető, viszont annál különlegesebb Mini-ITX-es konstrukció.


[+]

A Shark X névre keresztelt masina cápát mintázó, talpazatán, uszonyain és fején címezhető ARGB világítást hordó körítését még a 2019-es Cooler Master World Mod Series eseményen láthattuk először, és hátúszója egyben Wi-Fi antennaként is funkcionál.

Hirdetés

[+]

A 894 mm magas, 908 mm széles, illetve 790 mm mély vas lelkét egy Intel B760I vezérlőhidas MSI alaplap szolgáltatja, amiben egy 120 mm-es MasterLiquid 120 Atmos kompakt AIO-val hűtött Intel Core i7-14700F processzor dolgozik. A 2 x 32 GB-nyi, 6000 MHz-es effektív órajelen ketyegő DDR5 memóriával szállított jószág egy 16 GB VRAM-mal megfejelt NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super videokártyára bízza a képalkotás feladatát, amihez egy 400 mm-es riser kábel tartozik, míg állományaink tárolásához egy PCI Express 4.0 interfésszel kommunikáló, 2 TB-os M.2 SSD-t vonultat fel.

[+]

A Windows 11 Home operációs rendszerrel értékesített PC energiaellátásáért egy 850 wattos Cooler Master V850 SFX Gold tápegység felel, amely – ahogy azt a neve is mutatja – 80 Plus Gold hatásfokra képes, és SFX formátumban feszít.

[+]

A 120 mm-es Sickleflow 120 ventilátorokkal ellátott, környezetbarát csomagolással bíró összeállítás már kosárba tehető a gyártó észak-amerikai webshopjában és egyes globális disztribútorainál, de a vételárának megpillantása előtt célszerű valamiben megkapaszkodnunk, ugyanis (nettó) 7000 dollárt kérnek érte a pénztárnál.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.