Hirdetés

Kifejezetten a luxuskategóriába szánja NXTFRAME tévésorozatát a TCL – a speciális dizájnú, festményeket utánzó termékek hamarosan az európai piacon is elérhetővé válnak. Aki a névből esetleg arra következtetett volna, hogy valamilyen különleges kerettel ellátott formatervről van szó, az nem jár messze az igazságtól.


[+]

A gyakorlatilag a Samsung The Frame-nek konkurenciát állító modellek lényege az, hogy a tévét szeretné többé tenni, mint egy szimpla szórakoztatóelektronikai eszköz, melyen keresztül vizuális tartalmat fogyasztunk – azt szeretnék, ha a NXTFRAME tévé kikapcsolva is a nappali dísze lehessen. Ezért aztán nagyon sokat faragtak például a készülék vastagságából mely így mindössze 27,9 m-es lett. Az elektronikát sikerült viszont úgy megtervezni, hogy ennek ellenére ne legyen szükség külső csatlakozódobozra. Maga a keret olyan kialakítást kapott, hogy külső burkolata cserélhető legyen, és első körben már választhatunk is Dawn Birch (nyír), Twilight Elm (szilfa) és Vernal Mint (menta) kinézetek közül. Ezeket a paneleket mágnesek tartják helyükön, tehát a csere otthon is megoldható, ha változna ízlésünk. A panel felülete matt bevonatot kapott, és „kikapcsolt” állapotban előre beállítható festményeket, fotókat jeleníthet meg. Ezek érkezhetnek USB kulcsról is, de a TCL együttműködik a londoni National Galleryel és Art Libraryvel, úgyhogy ezektől is érkezhetnek műtárgyak digitális kópiái. A készüléket alapvetően falra szerelve képzelték el, de létezik hozzá egy négylábú, magas állvány is, Movable Floor Stand néven, mely leszerelhető kerekekkel, tálcával, kábelrendszerezővel és még a tévé hátoldalát elrejtő kiegészítővel is rendelkezik.


[+]

A technikaibb részleteket illetően a 4K-s QLED panel 120/144 Hz-es VRR szolgáltatást, Motion Rate 480+MEMC funkciókat kínál, a játékok iránt érdeklődők pedig a Game Accelerator 240-nek örülhetnek, ami FreeSync Premium-mal kombinálva biztosítja a folyamatos megjelenést.


[+]

A NXTFRAME sorozat 55, 65, 75 és 85 hüvelykes méretekben elérhető, és létezik belőle Pro változat is, mely egy 3.2.1 csatornás Bang&Olufsen soundbarral (ezzel pedig Dolby Atmos és DTS támogatással) érkezik és a jobb képminőség kedvéért QLED Pro, HDR Ultra és Dolby Vision IQ megoldásokat is bevet.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.