Két nagyszabású bemutatót is tart a Huawei a következő két hétben: szeptember 9-én startol el Kínában a Huawei Mate XT Ultimate Design, és most már úgy tűnik, ez lesz a két zsanérral felvértezett különlegesség teljes neve. Amúgy a forma és a kivitel kicsit hasonlít a Honor Magic V3 vörös változatára, csak ugye a Mate XT még szélesebbre nyílik majd.

Oldalról, összecsukva a Huawei még nem mutogatja az XT-t, viszont nem hivatalosan erről is felbukkant egy kép. A hivatalos videón, felül pedig szétnyitva láthatóan roppant vékony lesz a telefon, vagyis ilyenkor inkább a tablet.

Hirdetés

Visszatérve a nem hivatalos forrásokra: a Huawei Watch GT 5 előzetese pár nappal ezelőtt kiszivárgott, és azóta a Huawei bemutatta átfogó digitális egészség- és fitnesztechnológiai rendszerét és szenzormodulját, a TruSense-t, amit valószínűleg az óra használni is fog.

Most pedig érkezett pár hivatalos előzetes egy szeptember 19-ei, barcelonai bemutatót előre vetítve, igaz: a gyártó egyelőre két friss óra részleteit mutogatja, meg nem nevezi őket. Mondjuk a Watch GT felirat leolvasható a koronáról, és ugye számszerűen az 5. széria következik.

Jól látható, hogy lesz egy női célközönséggel számoló fehér és egy férfiasabb fekete változat, az utolsó előzetesen pedig egy szögletes csuklóék pillantható meg éppen vérnyomás mérést végezve – a GSM Arena szerint ez nem más, mint a Huawei Watch D2, persze itt is árulkodik a névről a korona.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.