Hirdetés

A Realme idén tavasszal indította a P szériát, ami Indiában került piacra. A P1 5G arrafelé 70 ezer forint körül kezdődött, a P1 Pro 5G pedig éppen százezer alatt. A Pro verzió ránézésre nagyon hasonlított a Realme 12 Pro 5G-re, az alapok ugyanazok is, de az árszint lejjebb tolása eredményezett némi optimalizálást a képességek terén. Okkal feltételezhetjük, hogy az indiai engedélyeket már gyűjtögető Realme P2 Pro 5G is egy aktuális Realme modellre épít majd, logikusan a Realme 13 Pro 5G-re.

Realme P1 Pro
Realme P1 Pro [+]

A P1 Pro a töltésteljesítményen és a kameraszetten spórolt, a Realme 13 Pro viszont már eleve 45 wattot kínál a Realme 12 Pro 67 wattja helyett, innen nem valószínű, hogy elvesznek majd, és a hátlapi kamerarendszer is visszafogottabbra sikerült idén, úgyhogy egy 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerára mindenképpen számíthatunk, ami mellett egy 8 megapixeles ultraszéles esélyes.

[+]

Sztereó és IP65 igen, de NFC és jack nem lett, nem is volt, a 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED panel viszont valószínűleg nem változik, de 32 megapixel helyett inkább egy 16 megapixeles előlapi szenzorra számítanánk. A lapkakészletet az előző generáció kölcsönvette, így a rendszert jó eséllyel a Snapdragon 7s Gen 2 működteti majd.

Realme 13 Pro 5G
Realme 13 Pro 5G [+]

Most így a Realme P2 Pro kapcsán jobban megnézve a frissen bemutatott Realme 13 Pro 5G-t, meglehetős visszalépést látunk a Realme 12 Pro 5G-hez képest, ami érinti a töltésteljesítményt és a kameraszetett, ami nagyszerű, hogy 32 megapixeles előlapi szenzorra váltott, de eltűnt a 32 megapixeles telés egység, cserébe pedig csak egy picit nagyobb akkumulátort (5200 mAh) és frissebb lapkakészletet kaptunk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.