Az AMD elérhetővé tette a 24.8.1-es verziószámú – korábban visszavont – AMD Software kiadást, amely a Concord, a Final Fantasy XVI és a Star Wars Outlaws című játékokhoz, illetve a Call of Duty: Black Ops 6 nyílt bétaverziójához kínál új vagy frissített profilt, továbbá a Ghost of Tsushima: Director’s Cuthoz elérhető a Radeon Anti-Lag 2. Ezen túlmenően HYPR-RX támogatást kapott a Call of Duty: Modern Warfare III, a Marvel’s Spider-Man Remastered és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Hirdetés

A friss csomag AI optimalizálást is tartalmaz az Amuse 2.1-es verziójához, amely támogatja a FLUX.1 modellt a megfelelő mennyiségű, konkrétan 24 GB-nyi VRAM-mal rendelkező Radeon VGA-kon.

A hibák tekintetében az csomag számos gondot orvosol, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült korrigálni a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, a Pacific Drive, a Black Myth: Wukong és a Kingdom Hearts -HD 1.5+2.5 ReMIX- stabilitási, illetve a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales és a Rust képminőségbeli gondjait
  • A meghajtó vezérlőpultján keresztül kényszerített élsimítási és anizotropikus szűrési beállítások modtantól biztosan aktiválódnak a kompatibilis OpenGL alkalmazásokon
  • A Minecraft Java Edition egyes verziói nem fognak a szükségesnél több memóriát igényelni
  • A Forza Motorsport ezentúl gyorsabban indul a shaderek optimalizálása szempontjából

A 24.8.1-es verziójú drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 5000, 6000, illetve 7000 szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább első generációs RDNA dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még az RDNA architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, illetve Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.