Hirdetés

Amíg okostelefonos vonalon a hajlítható képernyő, az okosórák között a mindenálló sportóra jelenti az aktuális csúcsot, legyen szó az Apple vagy a Samsung Ultrájáról, esetleg a minap bemutatott Garmin Fenix 8 családról.


(forrás: Shopee) [+]

Az Amazfit is számos órával jelen van a piacon és T-Rex névre fut komolyabb védelemmel ellátott szériája – az első és a második modellhez is volt szerencsénk, készült egy Ultra kiadás és csőbe van töltve az Amazfit T-Rex 3.


(forrás: Shopee) [+]

Na most a dolgok normál ügymenete az lenne, hogy elmondjuk: egy szingapúri forgalmazó idejekorán és engedély nélkül közölte az érkező készülék számos termékképét, ám egy ilyen, teljesen ártatlan és véletlen felbukkanás ennyire a Fenix 8 bemutatójához közel legalábbis gyanús.


(forrás: Shopee) [+]

A T-Rex 3 nyolcszögletű, masszív kerettel, 1,5″ és 480 pixel átmérőjű AMOLED panellel, 2000 nites fénysűrűséggel, 700 mAh-s (!) óriásteleppel, 170 sportmód támogatásával, fejlett pulzoximéterrel, kétcsatornás GPS-szel, beépített térképpel, Zepp Flow hangasszisztenssel és Bluetooth kapcsolattal érkezik, 359 szingapúri dollárra beárazva, amivel éppen beleférne 100 ezer forintba.


(forrás: Shopee) [+]

A katonai teszteken átment, 10 ATM vízállósággal érkező, rozsdamentes acél ház ellenáll a hősokknak, az extrém hidegnek és melegnek, az ütődéseknek és magát az órát elég 3 hetente tölteni, akár 100 órás GPS használattal.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.